Wingfoiling

Årets superhit er wingfoiling. Dette er på en måte en hybrid mellom kitefoiling og windfoiling. Den største forskjellen er at wingfoiling er veldig mye enklere å lære seg, og surfevingen har et langt større bruksområde. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke surfevingen til: seilbrett, nye som gamle, foilbrett, SUP, kajakk, ski, snowboard, skateboard eller hva du enn måtte ville kombinere den med - det er helt opp til deg!

Den kanskje aller største fordelen med en surfevinge, er hvor enkel den er å ta med seg og å rigge den opp. Du slipper mange deler som i brettseiling og lange liner som i kiting. Bare helt enkelt, og det beste fra to verdener - og mye billigere!

For deg som allerede utøver en surfsport, er wingfoiling og wingsurfing et perfekt og morsomt tillegg for dager der forholdene kanskje ikke er gode nok til at du ellers hadde vært på vannet. Det utvider mulighetene du har til å ha det gøy og å være aktiv på vannet. I tillegg får du alle de nevnte mulighetene til å bruke vingen med som en bonus.

For deg som ikke er så kjent med surfsporter, er en surfevinge antakelig den letteste måten å komme i gang med surfsport på. Med et SUP-brett i tillegg, er du raskt i gang!

Er dette noe du tenker er interessant, har du kommet til rett sted! Surf1 har Norges største utvalg for wingfoiling, og hos oss får du surfevinger fra:

Brett for wingfoiling og wingsurfing får du fra:

Foiler for wingfoiling får du fra

 

Med så mange merker og valgmuligheter, er det lett å gå seg vill. Vi i Surf1 hjelper deg derfor gjerne i gang med å finne det utstyret du vil ha mest glede av! Ta kontakt med oss i butikken for råd og veiledning og for å få tilbud på den komplette pakken som passer deg best!

Har vi ikke ditt produkt på lager, så nøl ikke med å ta kontakt da vi har flere samarbeidspartnere rundt omkring i Europa som gjør at vi kan skaffe mye utstyr løpet av kort tid.  

Vi har også en del utstyr liggende som kan testes eller leies for en helg. 

 

Se filmene under for eksempler på hvordan vingen kan brukes både på vann og på land, og i tillegg til tips til hvordan du kommer i gang med wingfoilingen. Enjoy! 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing