Besøk også butikken i Drøbak!

.

Velkommen til vår nye butikk på 220 kvm i Dyrløkkeveien 15, 1448 Drøbak. Åpningstider (vintertid) mandag 14.00-18.00,torsdag 14.00 -18.00 og lørdager 10.00-13.00. Telefon support: 98993646 mandag til fredag 10.00 -18.00. Pakker og sender hver dag! Fri frakt v. kjøp over 1 200 (Norgespakke).

Wingfoiling og wingsurfing

Wingfoiling

Årets superhit, er wingfoiling. Det er på en måte en hybrid mellom kitefoiling og windfoiling. Den største forskjellen er at wingfoiling er veldig mye enklere å lære seg, og surfevingen har et langt større bruksområde. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke surfevingen til: Seilbrett, nye som gamle, foilbrett, SUP, kajakk, ski, snowboard, skateboard eller hva du enn måtte ville kombinere den med - det er helt opp til deg!

Den kanskje aller største fordelen med en surfevinge, er hvor enkel den er å ta med seg og å rigge den opp. Du slipper mange deler som i brettseiling og lange liner som i kiting. Bare helt enkelt, og det beste fra to verdener - og mye billigere!

For deg som allerede utøver en surfsport, er wingfoiling og wingsurfing et perfekt og morsomt tillegg for dager der forholdene kanskje ikke er gode nok til at du ellers hadde vært på vannet. Det utvider mulighetene du har til å ha det gøy og å være aktiv på vannet. I tillegg får du alle de nevnte mulighetene til å bruke vingen med som en bonus.

For deg som ikke er så kjent med surfsporter, er en surfevinge antakelig den letteste måten å komme i gang med surfsport på. Med et SUP-brett i tillegg, er du raskt i gang!

Er dette noe du tenker er interessant, har du kommet til rett sted! Addicted har Norges største utvalg for wingfoiling. Bl.a. kan nevnes at du hos Addicted får surfevinger fra:

Brett for wingfoiling og wingsurfing får du fra:

Foiler for wingfoiling får du fra

Da mange av produsentene har utfordringer med levering som følge av Covid, vil vi ha litt ulike varer tilgjengelig gjennom sesongen. Se våre til enhver tid oppdaterte varer tilgjengelig på sidene med surfevinger, foilbrettsurf/SUP-brett og foiler egnet for wingfoiling! 

Med så mange merker og valgmuligheter, er det lett å gå seg vill. Vi i Addicted hjelper deg derfor gjerne i gang med å finne det utstyret du vil ha mest glede av! Ta kontakt med oss i butikken for råd og veiledning og for å få tilbud på den komplette pakken som passer deg best!

Se filmene under for eksempler på hvordan vingen kan brukes både på vann og på land.i tillegg til tips til hvordan du kommer i gang med wingfoilingen. Enjoy! 

 

...er du litt usikker på hvordan de ulike surf-grenene er sammenlignet med en surfevinge, så ta en titt på Slingshot sin sammenligning av wing vs kite vs wind.

Wingsurf vs Windsurf vs Kiting
Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå