Hva er wingfoil?

Wingsurf, vingefoil eller vinge. Vinge sier vi på Surf1! Winging er en ny vannsport som alle kan lære. Wingfoil består av et kortere SUP / surfebrett med en folievinge *. Motoren din er et seil eller en vinge, derav vingen du holder i. Du kan vingefolie fra 3-4 m/s og så snart du letter øker hastigheten og motstanden avtar. En helt annen følelse å flyte fritt over vannet nesten lydløst. Sporten krever mindre trening, utstyr og plass enn for eksempel kitesurfing eller windsurfing. Likevel byr den på masse kick for deg som vil prøve noe nytt.

Hvordan og hvor kan jeg wingfoile?

Du kan svinge på en SUP, et foliebrett, et snowboard, et par ski eller et skateboard. Det er allsidigheten kombinert med enkelheten som gjør wingfoil til en så tiltalende sport! Å vinge over snøen på fjellet eller over en eng en varm sommerkveld er to vidt forskjellige opplevelser som er to gode eksempler på hvor vingsurfing kan ta deg. Å reise med tingene er også superenkelt, vingen tømmes for luft og pakkes raskt i en hendig bag. Ingen steder er for nærme eller langt unna. Med enkle midler kan du gjøre hele verden til din nye lekeplass!

Den kanskje aller største fordelen med en surfevinge, er hvor enkel den er både å ta med seg og å rigge opp. Du slipper mange ulike rigg-deler som i brettseiling, eller lange liner som i kiting. Bare helt enkelt, og det beste fra to verdener - og mye billigere!

For deg som allerede utøver en surfsport er wingfoiling og wingsurfing et perfekt og morsomt tillegg for dager der forholdene kanskje ikke er gode nok til at du ellers hadde vært på vannet. Det utvider mulighetene du har til å ha det gøy og å være aktiv på vannet. I tillegg får du alle de nevnte mulighetene til å bruke vingen med som en bonus.

For deg som ikke er så kjent med surfsporter, er en surfevinge antakelig den letteste måten å komme i gang med surfsport på. Med et SUP-brett i tillegg, er du raskt i gang!

Er dette noe du tenker er interessant, har du kommet til rett sted da vi har pushet Foil og wingfoil fra første dag. Vi mener selv at vi har de merkene som pusher den nye sporten med dominerende merker som vi har importen for Norge og Sverige for.

Er du førstegangskjøper har vi laget en Wingfoil guide som du kan lese her:  Surf1 – guide til wingfoiling og vi har satt sammen tre ulike pakkeløsninger som vil passe de fleste, enten du er førstegangskjøper eller en avansert wingfoiler.

Er du fremdeles i tvil så fortvil ikke, vi er her for å hjelpe deg med å finne dette rette utstyret du vil ha mest glede av! Ta kontakt med oss i butikken for råd og veiledning og for å få tilbud på den komplette pakken som passer deg best!


Har vi ikke ditt produkt på lager, så nøl ikke med å ta kontakt da vi har flere samarbeidspartnere rundt omkring i Europa som gjør at vi kan skaffe mye utstyr løpet av kort tid.  

Vi har også en del utstyr som kan testes eller leies for en helg.

 Wingfoiling

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!