Besøk også butikken i Drøbak!

.

Velkommen til vår nye butikk på 220 kvm i Dyrløkkeveien 15, 1448 Drøbak. Åpningstider (vintertid) mandag 14.00-18.00,torsdag 14.00 -18.00 og lørdager 10.00-13.00. Telefon support: 98993646 mandag til fredag 10.00 -18.00. Pakker og sender hver dag! Fri frakt v. kjøp over 1 200 (Norgespakke).

Kitefoiling

Kitefoiling har fått et skikkelig fotfeste. Opprinnelig var kitefoiling først og fremst et lettvindsalternativ, men den enorme utviklingen av utstyret har muliggjort at det nå finnes egne foiler for disipliner som freeride, freestyle, race og bølger. Med en foil under brettet, skal det svært lite til før du svever over vannet, en følelse som må oppleves, enten det er på flattvann eller bølger!

Som eksklusiv forhandler av Moses Hydrofoils i Norge i tillegg til utvalgte andre merker, fører SURF1 et spesielt stort utvalg foiler for kitefoiling. Vi har komplette kitefoil-sett, kitefoil-master, frontvinger, bakvinger (stabilisatorer), fuselages, skruer og muttere og annet tilbehør.

Er du usikker på hvordan du skal velge rett utstyr, så ikke nøl med å kontakte oss i butikken. Vi i SURF1 hjelper deg med å plukke ut det utstyret som passer best til ditt nivå, ambisjoner og kite- og foil-vaner!

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå