Hos Surf1 handler alt om vind, bølger og vann. Hos oss får du maksimal ytelse på vannet for hver eneste krone.

GOD KVALITET ER IKKE SLØSING – DET ER SUNN FORNUFT

Surfe utstyr er en investering du eller familien din kan ha glede av i mange år. Å velge riktig utstyr for ditt eller deres nivå er essensiell for rask progresjon og stor moro faktor på vannet og ikke minst kunne ha gleden av å ha utstyret i mange år.

 Akkurat som du ikke kjøper den nye bilen på nærmeste supermarked, er det heller ingen grunn til å spille russisk rulett når du handler surfe utstyr.

I Surf1 handler alt om surf relaterte sporter. Vi vet at riktig utstyr gjør stor forskjell på vannet og selger kun kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som dominerer innenfor våre segmenter. Vår visjon er å gi kundene den ultimate opplevelsen på vannet.

Surf1s misjon er å gi så mange vi kan den ultimate opplevelsen av natur og action til en fornuftig pris. Som ledd i vår misjon, har vi nå innført en unik prisgaranti på alle våre lagerførte varer i nettbutikken og våre butikker.

Prisgarantien innebærer at vi alltid matcher prisen dersom du finner samme vare til en lavere pris hos en forhandler i Norge, Sverige eller Danmark.

Det eneste du behøver å gjøre, er å dokumentere den lavere prisen for oss, så matcher vi denne. Ta kontakt med oss.

Som spesialister vet vi at smak og behov er noe helt personlig, og derfor er vi ikke fornøyd med å bare selge varer over disk. Vi har håndplukket produktutvalget vårt slik at det dekker hele spekteret fra nybegynner til proff innenfor Wingfoiling, kite, SUP, windsurfing, Foil og wakeboard.

I Surf1 legger vi stor prestisje å finne den riktige løsningen for akkurat deg til ditt budsjett.

TESTVINNENDE KVALITET 

Surf1 sine produkter blir naturligvis også testet og sammenlignet med konkurrentene ute i den store verden, og i svært mange tilfeller ender det med en plass på seierspallen, selv i direkte konkurranse med mye dyrere produkter.

Hvis du ikke uten videre vil ta vårt ord for god fisk, er du mer enn velkommen til å gå på jakt i fagpressen eller blant test henvisningene som du finner ved en lang rekke av produktene våre. Dermed kan du lese hvordan vi klarer oss når vi ikke selv kan bestemme hva som skal stå. God fornøyelse!

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!