WindfoilingWindfoiling er for tiden den største hiten i brettseilingen eller vannsport generelt. Kanskje også det beste som har skjedd sporten på flere tiår, da foil gir oss helt nye muligheter i lite vind og små bølgeforhold. Med foil har du mulighet til å plane ved vind helt ned i 3-4 sek.

Surf1 fører et stort utvalg foiler for windfoiling, og selger alt du trenger for å komme i gang! Vi har komplette windfoil-sett, windfoil-master, frontvinger, bakvinger (stabilisatorer), fuselagesalt av deler og annet tilbehør.

Mange av seilbrettene som lages i dag, lages såkalt "foil ready". Dette er brett som da ikke er spesiallaget for windfoiling, men som har en forsterket struktur rundt finnekassen slik at den skal tåle den ekstra belastningen en foil gir. Brettene er egnet for windfoiling, men er først og fremst beregnet på seiling med finne. For den absolutt beste foil-opplevelsen, bør du velge et brett spesiallaget for windfoiling. Se filmen lenger ned på siden, der Wyatt Miller i Slingshot forklarer hvorfor du bør velge et dedikert windfoilbrett fremfor et windsurfbrett for foiling.

De aller fleste windsurf-seilene kan brukes til windfoiling, men det lages også seil spesiallaget for dette. 

Er du usikker på hvordan du skal velge rett utstyr? Les vår kjøpsguide for windsurfutstyr, og ikke nøl med å kontakte oss i butikken. Vi I Surf1 hjelper deg med å plukke ut det brettet som passer best til ditt nivå, ambisjoner og surf- og foil-vaner!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!