Besøk også butikken i Drøbak!

.

Velkommen til vår nye butikk på 220 kvm i Dyrløkkeveien 15, 1448 Drøbak. Åpningstider (vintertid) mandag 14.00-18.00,torsdag 14.00 -18.00 og lørdager 10.00-13.00. Telefon support: 98993646 mandag til fredag 10.00 -18.00. Pakker og sender hver dag! Fri frakt v. kjøp over 1 200 (Norgespakke).

Surf1 og Windfoiling

WindfoilingWindfoiling er for tiden den største hiten i brettseilingen eller vannsport generelt. Kanskje også det beste som har skjedd sporten på flere tiår, da foil gir oss helt nye muligheter i lite vind og små bølgeforhold. Med foil har du mulighet til å plane ved vind helt ned i 3-4 sek.

Surf1 fører et stort utvalg foiler for windfoiling, og selger alt du trenger for å komme i gang! Vi har komplette windfoil-sett, windfoil-master, frontvinger, bakvinger (stabilisatorer), fuselages, skruer og muttere og annet tilbehør.

Mange av seilbrettene som lages i dag, lages såkalt "foil ready". Dette er brett som da ikke er spesiallaget for windfoiling, men som har en forsterket struktur rundt finnekassen slik at den skal tåle den ekstra belastningen en foil gir. Brettene er egnet for windfoiling, men er først og fremst beregnet på seiling med finne. For den absolutt beste foil-opplevelsen, bør du velge et brett spesiallaget for windfoiling. Se filmen lenger ned på siden, der Wyatt Miller i Slingshot forklarer hvorfor du bør velge et dedikert windfoilbrett fremfor et windsurfbrett for foiling.

De aller fleste windsurf-seilene kan brukes til windfoiling, men det lages også seil spesiallaget for dette

Er du usikker på hvordan du skal velge rett utstyr? Les vår kjøpsguide for windsurfutstyr, og ikke nøl med å kontakte oss i butikken. Vi I Surf1 hjelper deg med å plukke ut det brettet som passer best til ditt nivå, ambisjoner og surf- og foil-vaner!

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå