For oss i Surf1 er windsurfing noe helt spesielt. Vi startet opp med brettseiling tidlig på 80-tallet, og har blant annet konkurrert på internasjonalt nivå. Vi startet opp med import av windsurfing-produkter i 2001, og har i løpet av årene jobbet med de fleste ledende produsentene. Vi er tett på bransjen, og fanger stadig opp spennende produkter fra nye, så vel som allerede etablerte produsenter - alt for å kunne tilby våre kunder den ultimate opplevelsen på vannet! 

Windsurfing så trenger du flere kompenter, selve juvelen for mange er seilbrettet. For å få framdrift trenger du en rigg som består av seil, mast, bom, opphalerline, masteforlenger og mastefot. 

Strever du med å finne frem i windsurf-jungelen, eller er usikker på hva alle ord og uttrykk betyr? Les vår store windsurf-guide, ring oss på 98993646 for veiledning, eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.

For windsurfing er vi utrolig stolte å kunne tilby noen av de aller sterkeste varemerkene innenfor windsurfing, For Norge er vi importør av følgende merker: 

Goya Windsurfing

Slingshot

Naish

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!