SUP (Stand Up Paddle) har den laveste terskelen for å oppleve hva surfing    innebærer. Her finnes det brett både for liten og for stor, med andre ord ingen hindring for at du skal kunne komme deg ut på vannet.  I SUP-verdenen finnes det mange ulike kategorier og begreper, vi har derfor laget en SUP-guide 

Hva er stand up paddle board?

Stand up paddle board er en vannsport som betyr at du reiser deg på et brett og padler fremover med en ensidig padle. Det finnes både faste og oppblåsbare SUP-brett og brettene er vanligvis litt større enn et surfebrett. Du står midt på brettet og ved hjelp av padlen styrer du retning og hastighet. Det er en allsidig sport som kan utføres på både flatt og bølget vann.

 Padle SUP i alle farvann

Det de fleste setter pris på med å padle SUP-eventyrene våre, bortsett fra at det er en morsom utfordring og opplevelse, er fremfor alt at du kommer så nær den vakre naturen vår. Det er få ting som sklir frem på SUP-brettet på en rolig elv gjennom siv og grønt på en vakker sommerdag. På noen av våre grener kan du padle på innsjøer og elver, men det er også perfekt å padle SUP på en rolig kveld på havet mens solen går ned. Det er like enkelt å padle i sjøen. Bølgene betyr litt mer utfordring, men etter en stund føler de fleste seg som regel komfortable.

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!