Vår filosofi har alltid vært å levere funksjonelt utstyr av høyeste kvalitet. Gaastra ble først etablert i 1897, siden da har progresjon alltid og vil alltid være vår største avhengighet.

Innen windsurfing har Gaastra vært en kjent markedsleder siden 1980 med rekorder på og utenfor vannet. Noen av de største navnene i sporten, inkludert Robby Naish, Pete Cabrinha, Pascal Maka, Robert Teriitehau, Pritchard Brothers og mange flere har tatt brettseilingsporten til nye nivåer mens de var en del av Team Gaastra.

I 2001 var Gaastra også et av de første merkene som kom inn på kitesurfingmarkedet, og vi har vært markedsleder siden den gang. Vi har jobbet hardt med teamet vårt for å presse grensene for disse idrettene på og utenfor vannet, og levere utstyr i verdensklasse for alle fra nybegynnere til fremtidige mestere. Teamet vårt av utøvere og designere bak både Wingfoil, kitesurfing- og windsurfingmerkene våre fortsetter å presse grensene, ta hjem nye titler og skape flott utstyr for kundene våre.

For å ta merkevaren vår inn i de kommende tiårene har vår gamle Gaastra-logo blitt oppdatert. Vi vil ikke glemme alt som ble gjort før, men med en ny "GA"-logo hyller vi våre dype røtter og en rik historie med innovasjon og suksess innen vannsport, samtidig som vi baner vei for en lys fremtid.

Hvis du ikke har opplevd gleden av et Gaastra-produkt i dine hender, er det ingen bedre tid enn nå, og hvis bilen er stablet med Gaastra-utstyr, takk for støtten og følg med på de neste flotte Gaastra-innovasjonene.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!