Event

Ønsker du en dag på vannet med bedriftens ansatte eller vennegjengen, ha kick off, utdrikningslag eller en uforglemmelig skoleavslutning med vannaktiviteter så vil vi i Surf1 legge forholdene til rette. I våre grupper kan du teste SUP, windsurfing og wingsurfing. I dette opplegget kjører vi en kort intro før vi kaster oss ut i vannet for lek og moro, og der vi veileder hver enkelt underveis.

Vi er fleksible på hvor vi holder arrangementet, men vi foretrekker selv Ringshaug (Tønsberg), Larkollen (Rygge) eller Ørekroken (Hvaler) for å kunne gi en sikker og god opplevelse på vannet. Men vi er selvsagt åpne for andre ønsker. 

Vi står for alt utstyret, som våtdrakt, sko, windsurfingbrett, vinger og SUP-brett.

Vi kan ha opp til 10 personer på vannet samtidig, men kan kjøre grupper opp mot 20 personer hvor vi kjører 10 og 10 på vannet av gangen. Den andre delen vil ha fokus på teori og det sosiale som vi sammen finner en morsom løsning på.

I våre grupper er vi fleksible med tanke på opplegget, og vi ønsker å lage den opplevelsen som passer dere best og tar mer enn gjerne en prat rundt deres ønsker og behov.  

  • For 3 timer.  Pris kr 950 pr. person. Minimum 5 personer.  
  • For 6 timer inkludert grilling på stranden. Kr 1600kr pr. person inkludert mat og drikke. Minimum 5 personer. 

Før og under vannaktivitetene aksepteres ikke alkohol.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!