Alle som har windsurfet en stund, og som har opplevd overgangen fra klumpete, tunge bommer med mye fleks i seg til lette, stive bommer med smalt grep, kan skrive under på at de aldri vil tilbake til de gamle bommene! Med en moderne bom, helst i kombinasjon med en moderne mast, vil riggen raskt oppleves langt lettere samtidig som den responderer mye bedre, og alt det som tidligere var et slit, blir nå plutselig til en lek.

For den beste opplevelsen på vannet, anbefaler vi alltid å legge litt ekstra i master og bommer. Det betaler seg raskt igjen, da du unngår å måtte kjøpe en bedre mast eller bom til neste år. 

På denne siden finner du alle bommene vi fører. De fleste mindre bommene kan festes til både RDM og SDM-master. Større bommer er gjerne beregnet på SDM-master, og du vil da ha behov for en maste-adapter om du skal bruke de på en RDM-mast. Er du usikker på hvordan du skal velge rett bom? Les vår kjøpsguide for windsurfutstyr, og ikke nøl med å kontakte oss i butikken. Vi i Surf1 hjelper deg med å plukke ut det utstyret som passer best til ditt nivå, ambisjoner og surfevaner! 

V har valgt å føre bommer fra AL360, da vi mener at disse bommene er mest kvalitet for pengene. AL360 er, i tillegg til Nautix, eneste produsent som produserer bommene sine i Europa. Resterende merker i markedet fordeler seg til sammen på to fabrikker i kina, og ser du nærmere på bommene kan du se at flere bommer er identiske, bare med ulike farger og logo. 

AL360 har sin fabrikk i Italia hvor de selv produserer hver eneste komponent, med de ypperste materialene du får tak i.  Bommene blir satt sammen for hånd, med italiensk stolthet!

       Hvorfor vi mener at AL 360 skiller seg ut i markedet:

  • Unikt frontstykke med gummidemper som kan redde brettet ditt ved nesetryn!
  • Frontstykke som faktisk holder bommen fast på masten!
  • Ergonomics kurver for best mulig grep. 
  • Ekstremt solid
  • Vesentlig stivere enn Kina-bommer (vi selger slike selv)
  • Tynt grep
  •  Lav vekt
  • Mest brukt på bølgespot verden rundt!
  • Blir laget i Europa, noe som betyr kortreiste produkter, og ikke minst at vi i Surf1 ønsker at vi i Europa skal produsere mest mulig surfe utstyr her!

Av rimeligere bommer (for eksempel til nybegynner-rigger) har vi valgt bommer fra Nautix. NeilPryde bommer kan skaffes på bestilling for den som ønsker det. 

 

 

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!