Surf1 er spesialisten på alle typer surf-sporter.

Vi fører utelukkende de beste merkene innenfor hver kategori, slik at du skal få den aller beste opplevelsen, enten du er på vannet eller på fjellet! 

Innen surf, er vi din spesialist på Stand Up Paddling (SUP), bølgesurfing, windsurfing, kiting, wingsurfing og foiling. 

Vi som driver denne butikken er selv dedikerte utøvere, tidligere bl.a. på internasjonalt nivå innen windsurfing, og som elsker å teste ut grensene våre innenfor de kategoriene vi representerer.

Vi er konstant på søken etter den ultimate følelsen, og vi tester stadig nye og gamle merker for alltid å være sikre på at vi kan hjelpe deg med det utstyret som gir deg den ultimate opplevelsen. Vi har fokus på sikkerhet, kvalitet og den gode opplevelsen, slik at du kan konsentrere deg om å utvikle deg, leke og ikke minst holde deg varm og komfortabel slik at du kan holde på i timevis enten det er på vannet eller fjellet.

Vår misjon er å gi så mange vi kan den ultimate opplevelsen av natur og action til en fornuftig pris.

For å lykkes med dette, er vår nettbutikk åpen 24/7, og vi har en 220 kvm butikk i Dyreløkkeveien 15, 1448 Drøbak.  28 min fra Oslo, 6 min fra Oslofjord tunnelen, og 5 min fra Torkildstranda. 

Vår nettbutikk er åpen 24/7 . Telefon support / E-post fra 09.00 -18.00 mandag t.o.m. lørdag. Rekker vi ikke å ta telefonen når du ringer, så ringer vi deg opp igjen! 

tillegg kan du booke time utenom åpningstiden for å få personlig veiledning og rådgiving - selvfølgelig helt gratis! For surfere, ligger butikken på vei til populære spoter som Jeløya, Larkollen, Hvaler og vår sårt savnede svenske vestkyst! Kom innom for en god actionsport-prat, og for å se nærmere på utstyret vi fører! 

Vi har følgende åpningstider: 

1. september - 31. mars :

Mandag 14.00 -18.00

Torsdag 14.00 -18.00

Lørdag 10.00 - 13.00

 

1. april - 31. august : 

Mandag - fredag 14.00 -18.00

Lørdag 10.00 -15.00

De konkurransedyktige prisene på våre produkter er gjort mulig gjennom direkteimport av merkevarer som Naish, Slingshot, SabFoil (tidl. Moses), Patrik, Goya, KT, Quatro, Ezzy, Rip Curl, NeilPryde, JP, Solite, MFC, AL360, Reedin, Airush, Never Summer, Flux med flere.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta eksklusive tilbud og nyheter før alle andre!