Velkommen til vår butikk på 220 kvm i Dyrløkkeveien 15, 1448 Drøbak. Åpningstider (vintertid) mandag 15.00-18.00,torsdag 15.00 -18.00 og lørdager 10.00-13.00. Telefon support: 989 93 646 mandag til fredag 10.00 -18.00. Pakker og sender hver dag! Fri frakt ved kjøp over 1 200 (Norgespakke).

SURF1 utvider og flytter

Etter et forrykende første halvår, har vi nå besluttet å utvide produktsortimentet og å flytte til bedre egnede lokaler. Vi ønsker med det å få enda flere hekta på surf og tilhørende sporter samtidig som vi ønsker å gi alle som allerede er hekta, et enda bedre tilbud.

Lurer du på hvor vi skal flytte? Vi flytter enda nærmere E6-en på vei fra hovedstaden til populære surfespoter som Jeløya, Larkollen, Hvaler og Sveriges dypt savnede vestkyst. Vi flytter til Vestby Storsenter, og åpningen er planlagt i november

I våre nye lokaler kan du glede deg til et mye større utvalg av kule og spennende varer, lengre åpningstider, enda kortere kjøretid fra E6, bedre parkeringsfasiliteter og langt mer trivelige lokaler.

Og hva vi mener med større utvalg, tenker du? Her er det bare å glede seg! I tillegg til å utvide med mer tilbehør til de ulike surfsportene, så kan du forvente deg masse kule klær og "stæsj". Men ikke minst gleder vi oss til å få inn snowboardskateboard og sykler! Og masse mer!

I mellomtiden kan du gjøre noen skikkelige skup! Vi har store rabatter på alt lagerført surfutstyr i alle kategorier. I tillegg har vi lagt ut vårt eget test- og demonstrasjonsutstyr, som du kan sikre deg til en virkelig billig penge. Se oversikten over alle aktuelle rabatter på forsiden eller naviger deg inn med menyen øverst.

BIKE1

 

Eldre artikler
Nyere artikler
Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå