Velkommen til vår butikk på 220 kvm i Dyrløkkeveien 15, 1448 Drøbak. Åpningstider (vintertid) mandag 15.00-18.00,torsdag 15.00 -18.00 og lørdager 10.00-13.00. Telefon support: 989 93 646 mandag til fredag 10.00 -18.00. Pakker og sender hver dag! Fri frakt ved kjøp over 1 200 (Norgespakke).

SURF1 søker etter hjelp til regnskapet

Vi surfer på en god bølge for tiden, og har derfor behov for å ansette en person som kan ta seg av regnskapet vårt. Det innebærer oppgaver som:

  • Bokføring
  • Rapportering
  • Lønnskjøring
  • Årsoppgjør
  • Budsjettering
  • Fakturering

Det er viktig for oss at personen har interesse for surfsport i en eller flere varianter (nivået er helt uvesentlig), og ikke minst at hen er særdeles strukturert, nøyaktig og i stand til å gjennomføre oppgavene over på en tilfredsstillende måte. Vi benytter oss av Tripletex regnskapssystem, og arbeidet vil bli utført i dette.

Er du student innen regnskapsføring eller økonomi og ønsker deg en betalt praksisplass samtidig som du får tilgang til å teste ut nytt surfutstyr - ta kontakt!

Vi legger opp til at arbeidet skal være mulig å gjennomføre ved siden av studier, og er m.a.o. fleksible rundt arbeidstid og -sted. Det er likevel kjekt om du innimellom kan jobbe fra butikken i Vestby. Vi ser for oss en avtale basert på timer i første omgang, men er åpne for forslag.

Er dette deg, så ta kontakt!

Kjenner du en person du tenker kan passe - tips vedkommende om rollen eller tips oss!

Du kan tipse andre om stillingen ved å klikke på Facebook-ikonet under (du kan da dele på Facebook eller sende link til siden som Messenger-melding) eller e-post-ikonet.

 

Eldre artikler
Nyere artikler
Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå