Addicted Vestby søker butikksjef - 50% - Addicted - SURF - SKATE - SNOW - BIKE - CLIMB

Addicted i Vestby Storsenter har på ekstremt kort tid vokst fra å være en liten utfordrer til nå å ha Norges bredeste og heftigste utvalg innen surfsporter og import på noen av markedets råeste snowboardmerker. Lokalt er butikken i tillegg størst på skateboard og klatring, og et spennende løp rundt terrengsykkel er påbegynt.

Addicted skal nå vokse videre, og for at gründere og daglig leder skal få tid til å fokusere på vekst og utvikling, søker vi nå en butikksjef i 50% stilling til Addicted i Vestby Storsenter.

Hvem vi tror du er

Vi ser for oss at personen vi søker brenner for minst en av surfegrenene (kite, wing, wind, bølge, wake, foil,...) eller terrengsykling og i tillegg gjerne står på snowboard og skateboard. Om du er en glad amatør med fullt fokus på å nyte hvert sekund eller om du er konkurrerende på elite-nivå, det er hipp som happ.

Det er imidlertid helt essensielt at du digger grenene vi representerer, har en høy servicegrad og kan jobbe strukturert og selvstendig. I tillegg forventer vi at du vil elske muligheten til å teste ut mye av det heftigste utstyret på markedet, at du vil være en god ambassadør for Addicted, butikken og våre merker.

Av relevant arbeidserfaring, så tenker vi du har jobbet i butikk og har meninger om hva som skal til for å drive god butikk. Vi er ellers mer ute etter å finne rett person som kan vokse videre sammen med oss enn en ferdig utviklet butikksjef. Tenker du derfor at det er navnet ditt som står med store bokstaver ved beskrivelsen over, så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppavene er de som hører med til det å drive butikk. Det innebærer at du jobber fra butikken og kombinerer det å stå i butikk med administrative oppgaver på tider med lite trafikk. Du vil få støtte fra ungdommer som jobber i butikken etter skoletid, men det forventes at du er i butikken annenhver lørdag og på dager og tider med stort trykk.

Du må regne med å representere butikken på messer og events, men også å ta ansvar for alt rundt drift av butikken som innkjøp, koordinere vaktlister, ansettelser og økonomi.

I tillegg til ungdom til å hjelpe til i butikken, kan du regne med god støtte fra eierne og vår regnskapsmedarbeider for at du skal komme godt i gang.

Utviklingsmuligheter

Vi ser etter deg som ønsker å være med oss på veksten, som ønsker å sette sitt preg på butikken og å utvikle den til å bli Norges kuleste og best drevne butikk innen vår kategori. Vi forventer da også at du selv vil utvikle deg i rollen og at stillingsprosent og ansvar vil økes i takt med at omsetningen økes. 

Hvordan søke?

Ta kontakt med oss, rett og slett. Du gjør det enten ved å ringe 989 93 646 eller ved å sende email til info@addicted.no
Kvinner oppfordres å søke!
Frist: Så raskt som mulig - vi ansetter så snart rett vi har funnet rett person.

Kjenner du noen andre som burde søke?

Kjenner du en person du tenker kan passe - tips vedkommende om rollen eller tips oss!

Du kan tipse andre om stillingen ved å klikke på Facebook-ikonet under (du kan da dele på Facebook eller sende link til siden som Messenger-melding) eller e-post-ikonet.

AddictedLedig stilling